MARTIN​

Behind the Music is de interactieve talkshow van online video interview platform FaceCulture onder leiding van Martin Kuiper.

Martin heeft veel ervaring als interviewer en wordt geprezen om zijn persoonlijke en doortastende stijl. Hij studeerde Experimentele Natuurkunde en Journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2002 richtte hij FaceCulture op en als journalist werkte hij voor media als RTL Nieuws, Mtv, NU.nl en meerdere dag- en weekbladen. Daarvoor interviewde hij naast artiesten ook politici en entrepeneurs. Bovendien ontwikkelde hij talloze video formats als 1 minute till showtime en de Lowlands rondleidingsvideo en verzorgt hij als associate partner van Mediatic inhoudelijke pr voor talloze bedrijven.

Wat is Behind the music?

Behind the Music is het live concept van FaceCulture. Tijdens een Behind the Music avond gaan we twee uur met een artiest in gesprek op basis van oude FaceCulture interviews en nieuwe interviews met sleutelfiguren uit het muzikale leven van de hoofdgast. De hoofdgast heeft de video fragmenten die vooraf zijn getoond niet gezien! Ook stelt iedere sleutelfiguur een vraag aan de gast.

Behind the Music geeft iedere zaal, ieder podium, festival of cultureel event inhoud en een warme persoonlijke noot. Ook bands of artiesten die hun album release of een ander muzikale presentatie met een persoonlijk verhaal willen omlijsten, zijn bij Behind the Music aan het juiste adres.

behind the music zonder muziek?

Het intieme concept van Behind the Music is ook aan te passen aan uw wensen. Mail bedenker, host en interviewer Martin Kuiper over de mogelijkheden op martin@behindthemusic.nl

Contact