Tim Akkerman
in paard

2020

15

Okt

Tim Akkerman

Wie:

Tim Akkerman & The Ivy League

Bekend van:

Pop/Rock/Singersongwriter

Genre:

Martin Kuiper

Interviewer:

Paard - Den Haag

Locatie:
Delen

Over Tim Akkerman

Als zanger en gitarist Tim Akkerman (1980) uit Den Haag in 1999 wordt gevraagd voor DI-RECT begint zijn muzikale carrière. Een tieneridool is geboren.

De band uit Den Haag scoort hit na hit, maar Tim wil muzikaal een andere richting op en vertrekt in 2009. Op ANNO (2011) horen we de singer songwriter-kant van Tim en via The Journey (2015) en een succesvolle Bruce Spingsteen-tournee van Tim Akkerman Sings The Boss vindt Tim op Lions Don’t Cry met zijn begeleidingsband The Ivy League een geheel eigen sound. 

Voor deze avond zijn geinterviewd:

Voor deze Behind the Music avond met Tim Akkerman zijn de volgende personen geinterviewd. Beelden van de video interviews waren tijdens de avond te zien.

Akkie en Suus Akkerman

De ouders van Tim Akkerman zijn erg belangrijk geweest in het leven van Tim en broer Bas, die in een rolstoel zit. 

Spike

De gitarist van DI-RECT, die jarenlang rechts van Tim op het podium stond en de eerste succesjaren samen met Tim meemaakte.

Jean Paul Karting

Vriend en boeker van Tim Akkerman. Werkt al meer dan tien jaar metTim samen en boekt al sinds de DI-RECT-tijd de theatershows van Tim.

Stef de Hond

Toetsenist en arrangeur en vriend van Tim. Speelt al jarenlang met hem samen en maakt ook deel uit van The Ivy League, Tim’s begeleidingsband. 

Scroll naar boven